Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Göster Kendini 4x4 tırı 26 Ekim’de Adana’da

Göster Kendini 4x4 tırı  26 Ekim’de Adana’da

Göster Kendini 4x4 tırı 26 Ekim’de Adana’da

Perdigital.com - ininal is birligi, ETI Maximus ve HONOR sponsorlugunda 26-29 Ekim tarihleri arasinda üçüncüsü düzenlenecek olan “Göster Kendini” etkinligi, bu yil oyun tirinda gerçeklesecek. Dört gün boyunca dört farkli sehirde düzenlenecek etkinliklerin ilki 26 Ekim’de Adana’da Perdigital.com yayincilari ile oyun tutkunlarini bir araya getirecek.

 Oyunseverler ile Perdigital.com yayincilarini bir araya getiren “Göster Kendini” etkinliginin üçüncüsü, #gösterkendini 4x4 ismiyle 26-27-28-29 Ekim tarihlerinde, sirasiyla Adana, Ankara, Bursa ve Izmir’in gözde alisveris merkezlerine ait açik otoparklarda konumlanacak oyun tirinin hem içinde hem de etrafinda gerçeklesecek. #gösterkendini tiri, 26 Ekim’de M1 Adana’da bulunacak. Ilk iki #gösterkendini etkinliginden farkli olarak bu defa etkinlik süresince sadece PUBG Mobile oynanacak.

 

Katilimin ücretsiz oldugu ve her gün saat 10:30’dan 19:00’a kadar devam edecek olan etkinliklerde, ödüllü turnuvalar, saat basi çekilisler ve çesitli yarismalar düzenlenecek. Ayrica katilimcilar, etkinliklerde yayincilarla tanisma, sohbet etme ve PUBG Mobile oynama sansina sahip olacaklar. 26 Ekim Adana etkinligine yayincilardan Egoist Pati, Kizil Pati, Tugay Gök ve Zeon katilacak.

 

Katilimcilari çesitli hediyeler bekliyor

Perdigital.com - ininal is birligi, ETI Maximus ve HONOR sponsorlugunda düzenlenecek olan etkinlik kapsaminda “oyun bitmesin” diyen Red Bull da yine oyunseverlerin yaninda olacak. Etkinlige katilanlari ise pek çok hediye bekliyor! Öncelikle etkinlik alanina gelen tüm katilimcilar 1 adet PUBG Mobile malzeme sandigi kazanacak. Ayrica ayni anda birbirinden farkli alanlarda düzenlenecek turnuva ve çekilislerde UC’ler, PUBG Mobile tisörtleri ve sapkalari, 100, 50, 25 TL dolu ininal kartlar sahiplerini bulacak. Gün boyu ETI Maximus ve Red Bull ile

enerji depolayacak olan katilimcilar, tir içerisindeki turnuvalarda HONOR marka cep telefonlarini deneyimleme imkanina da sahip olacak



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı